Description
Opis Yerba Mate Mateine Caffeine +
Jest to z pewnością jedna z najmocniejszych yerba mate dostępnych na rynku. Rezolutnie energetyzująca i ekspresyjna jest bezdyskusyjnym paragwajskim „zielonym złotem”. Yerba Mate Mateine Cafeine+ składa się w stu procentach z listków, patyczków i łodyżek ostrokrzewu paragwajskiego.
Nie zawiera dodatków owocowych ani ziołowych. W lecie cudownie odświeża i orzeźwia umysł oraz ciało. Yerba Mate Mateine to dobry wybór dla miłośników tradycyjnego, intensywnego smaku i mocy yerba mate. Spróbuj tej wyjątkowej nowej yerba mate w klasycznym wydaniu, to idealna opcja na każdy dzień.
Sugerowana porcja tylko 20 gramów! Pij z umiarem!
Smak i aromat yerba mate:
Smak jest zdecydowany i mocny, z typową wyraźną gorzką nutą. Tradycyjny i intensywny aromat yerba mate.
Składniki: yerba mate (Ilex paraguariensis) 100% – kraj pochodzenia: Paragwaj.Susz składający się z listków, patyczków i łodyżek ostrokrzewu paragwajskiego.Sposób parzenia:wsypać 20 g suszu do naczynia o pojemności 200 ml. Przechylić naczynie tak, aby susz układał się na ukos, następnie umieścić bombillę w pustej przestrzeni. Zalać wodą o temperaturze 70-80 stopni Celsjusza, lub wodą z lodem.Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych.Susz można zalewać wodą z lodem. Sposób parzenia yerba mateNajlepiej spożyć przed:/ nr partii produkcyjnej znajdują się na opakowaniu.Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu.
Składniki: yerba mate (Ilex Paraguariensis) 100% – kraj pochodzenia: Paragwaj. Reprezentuje rozpoznawalny smak i aromat, który lubią doświadczeni mateiści .
przepisy z blendera, kołdra 4 pory roku 200×220, jak układać sztućce przy talerzu, komody wiszące, obrazy modułowe, półka wisząca półki loftowe, słupek regał, podstawka na oparcie kanapy, projekty kuchni zdjęcia, kanapy styl skandynawski
yyyyy