Description
Kolumbijska arabica wyróżniająca się dużymi ziarnami i delikatnie wytrawnym aromatem. W każdym łyku wyczujesz smak czarnej porzeczki połączonej z karmelem, płynnie przechodzący w nutę czekoladową. Colombia Excelso najlepiej smakuje w wersji saute. Excelso w języku hiszpańskim oznacza wyśmienity, doskonały. Nazwa znakomicie opisuje napój przygotowany z tej odmiany kolumbijskich ziaren. Zdaniem ekspertów sekret smaku tkwi w rozmiarze owoców. Nie mogą one być ani za małe ani za duże. Tylko idealna wielkość zapewni pożądaną kompozycję aromatów. Zbiór: wrzesień- grudzień Regiony: Caldas-Manizales 29% Medelin 18% Valle del Cauca-Cali 13% Wysokość upraw 1200-2000 m n.p.m
szafa z siedziskiem ikea, bydgoszcz sklepy meblowe, kuchnia 2021 aranżację, drzwi przesuwne do szafy na wymiar, stół do kuchni nowoczesny, żylandor drewniany, półki ścienne loftowe, drzwiczki do szafek kuchennych cena, okrągłe półki na ścianę, materac 90×200, chodniki do przedpokoju, figurki dekoracyjne srebrne, komody białe do sypialni, sofa z pufami, czarny regal, narozna komoda, dywanik koło łóżka
yyyyy