Description
Herbata chińska z prowincji Yunnan, czerwona, liściasta. Jest poddawana specjalnemu procesowi fermentacji, który nadaje jej specyficzny „ziemisty” smak i aromat. W Chinach podawana jest po posiłkach, gdyż ułatwia trawienie i szybko ustępuje uczucie ciężkości po jedzeniu. zaparza się na intensywnie brązowy kolor. Przed pierwszym parzeniem zaleca się otwarcie opakowania i „przewietrzenie” herbaty. Dalsze składowanie powinno odbywać się w taki sposób, aby herbata miała dostęp do powietrza. Nadaje się do wielokrotnego parzenia. Oryginalnie paczkowana w Chinach.
stół rozkładany mały, sypialnia aranżacje, pokój dzienny w bloku z balkonem, złote dodatki do kuchni, meble z rattanu do ogrodu, łóżko małżeńskie składane, dywan dzieciecy chlopiecy, wysokie szafki rtv, biurko naroznikowe, olx komplet mebli, szafka na buty 60, wąski regał, swen, krzesła do jadalni drewniane tapicerowane, brw rogówki, fotel i pufa, mieszkania na sprzedaż grudziądz olx
yyyyy